Şuhut Ziraat Odası

Şuhut Ziraat Odası > Duyurular > ŞUHUT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN DUYURU

ŞUHUT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN DUYURU

Odamız ve diğer Ziraat Odaları üye kayıtlarını bağımsız olarak istedikleri bilgisayar  programı üzerinde tutmakta  idi ,  odamızın  kullanmakta olduğu bu programda üye aidatlarına faiz uygulanmamaktaydı. Türkiye Ziraat Odaları Merkez Birliği’ nin bütün Türkiye’ de otomasyona geçmesi sonucu üye kayıtları ve bütün işlemler bu program üzerinden gerçekleşecektir. Üye aidatları ödeme süresi geçtiğinde faiz işletilecektir. Bu durumda odamızın program üzerinde herhangi bir müdahale şansı yoktur. Odamız 01.01.2017 tarihinden itibaren bu sistemi kullanmak mecburiyetindedir.  Dolayısıyla bu sistemin belirlediği aidat borçlarını günü geçtikten sonra faizli olarak tahsil edilmek mecburiyetinde kalınacaktır. Mağduriyet oluşmaması için üyelerimizin aidat ödeme konusunda daha duyarlı olmaları gerekmektedir.

Bazı üyelerimizin kayıtları çok eski ve güncelleme yapılmamıştır. Dolayısıyla ihtiyaç duyulan bazı bilgileri bulunamamaktadır. Bu üyelerimizin gerekli güncellemelerin yapılması için odamıza uğramaları gerekmektedir. Vefat etmiş üyelerimizin yakınlarının odamıza müracaat ederek vefat eden kişinin kaydının sildirilmesi gerekmektedir. Bunun için yakın tarihte akrabası vefat etmiş kişilerin odamıza gelerek dilekçe vermeleri ilanen duyrulur.